El Futbol Sala Sant Cugat fa nou gols al Monistrol i segueix invicte a la Tercera estatal

El Futbol Sala Sant Cugat goleja (9-0) el Montserrat-Monistrol en la tercera jornada de la Tercera Divisió. En sis minuts els vermell-i-negres ja guanyaven per tres gols a zero i la passivitat visitant ha permès que el resultat final fos d'escàndol.

Partit molt plàcid per al Futbol Sala Sant Cugat contra un Monistrol-Montserrat, descendit de la Nacional A, que ha ofert poca resistència. Als dos minuts, Òscar ha marcat el primer, Agus, poc després, ha fet el segon i el tercer se l'ha marcat en pròpia porta l'equip visitant. Els vermell-i-negres arribaven amb molta facilitat a la porteria contrària. Marc Casas i Richi han marcat el quart i el cinquè als deu minuts de joc i abans del descans, novament Marc Casas, ha fet el sisè. El resultat podia haver estat més ampli amb dues jugades que han anat al pal. A la represa, el Monistrol-Montserrat ha disposat d'alguna ocasió que ha aturat Jordi Palau, però tres gols més dels vermell-i-negres han tancat el resultat.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, es mostra satisfet del joc de l'equip.

Dani Mosteiro

Hem estat bastant forts a la primera part en defensa. A més, hem mantingut la porteria a zero.

Els vermell-i-negres juguen la setmana vinent el primer partit a domicili. L'enfrontament serà contra el Castellbisbal, equip recent ascendit a la categoria.