L'intractable Futbol Sala Sant Cugat vol recuperar la categoria perduda


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat ha ofert un autèntic recital de joc en aquat inici de temporada a la Tercera Divisió Nacional. La seva impecable trajectòria es va veure alterada en l'última jornada, quan després de nou partits, els santcugatencs van perdre. La ser per la mínima i a la pista d'un rival directe per l'ascens, el Cambrils.

Fins el moment, els vermellinegres ofereixen unes xifres espectaculars. Són el segon equip més golejador de la categoria i el que menys n'encaixa. Acumulen 7 victòries, dos empats i una derrota, per tant, 23 punts que els situa a la tercera plaça a un punt dels dos primers classificats. Aquestes marques no són fàcils d'assolir i menys encara, amb tantes novetats com presentava el club a l'inici de temporada.

L'equip encara el 2012 amb optimisme, conscient que és una gran oportunitat d'aconseguir l'ascens. Però d'això a la eufòria hi ha una línia molt fina que no volen traspassar en cap cas. Per tant els discurs oficial és bàsicament un tòpic.

Malgrat la delicada situació econòmica del club, el Futbol Sala Sant Cugat demostra any rere any que està disposat a superar totes les dificultats per poder continuar oferint bon joc i espectacle a tota la ciutadania.

Reportatge Futbol Sala Sant Cugat

Escolta el reportatge.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.