L'Olímpyc Floresta torna a caure amb un gol als últims minuts

L'Olímpyc Floresta perd (5-4) en la seva visita a la pista de l'Esparreguera en partit ajornat de la 5a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els florestans han fet un bon partit tot i la derrota i han tingut ocasions per endur-se un matx que l'Esparreguera ha sentenciat a falta de 15 segons.

Aquest és el cinquè partit en què els florestans són incapaços d'aconseguir la victòria. Malgrat continuar amb la mala ratxa, l'equip de Chema Redondo ha demostrat un canvi d'actitud respecte els anteriors partits i han tingut la victòria al seu abast, tot i anar sempre per darrere en el marcador. L'Olímpyc ha patit les expulsions de Martí Casas per vermella directa i Marc Feu per doble amonestació. Chema Redondo destaca l'actitud dels seus jugadors.

Chema Redondo

A l'equip no li agrada perdre. Avui hem jugat bé i hem tingut moltes ocasions, però la pilota no ha volgut entrar.

El matx ha començat amb un gol en el primer minut de l'Esparreguera, que ha respost l'Olímpyc amb un gol de Xaloc. De nou s'han avançat els locals i Rubén ha empatat pels florestans abans d'arribar al descans. En el segon temps, l'Esparreguera s'ha tornat a distanciar amb dos gols, però l'Olímpyc, que ha tingut nombroses ocasions, ha aconseguit empatar amb gols de Diego i Rubén. I quan semblava que l'empat a quatre seria el resultat final, l'Esparreguera ha fet el cinquè a l'última jugada.

Una derrota que deixa els florestans vuitens amb 17 punts, mentre que l'Esparreguera puja fins a la segona posició. La següent setmana l'Olímpyc Floresta visita la pista del Riera de Cornellà.