El FS Sant Cugat guanya el Sant Sadurní amb un joc poc vistós

El FS Sant Cugat venç a domicili

El Futbol Sala Sant Cugat guanya (3-5) el Sant Sadurní en la 16a jornada del grup 2 de la Tercerca Divisió Nacional. Els santcugantecs no han fet un bon partit, però sumen tres punts que els situen en la tercera posició de la taula.

El partit ha començat molts igualat encara que els santcugatencs han tingut més ocasions de gol. Malgrat tot, els vermell-i-negres han comès errors que els sadurninencs no han aprofitat fins al minut 10 de la primera part, quan s'ha obert la llauna dels gols. Amb el primer gol dels locals, els santcugatencs han iniciat un joc molt més ràpid que s'ha traduït en dues dianes pels visitants.

Ja en la segona part, els vermell-i-negres no han sabut mantenir l'avantatge al marcador i els locals han empatat. Els santcugatencs han sentenciat el partit amb dos gols a falta de quatre minuts pel final.

El tècnic dels santugatencs, Dani Mosteiro, reconeix que l'equip no ha fet un bon partit i que s'han complicat ells mateixos el matx.

Dani Mosteiro

Potser no hem fet el millor partit de la temporada. Hi ha hagut fases en què hem jugat millor i d'altres pitijor. Les nostres errades els han fet viure.

Mosteiro creu que el conjunt ha de millorar el joc, però valora positivament la victòria després de les dues derrotes consecutives que acumulaven. El pròxim partit dels vermell-i-negres serà d'aquí a tres setmanes contra el Monistrol-Montserrat.