El Futbol Sala Sant Cugat sap patir per emportar-se un derbi tens davant l'Olímpyc Floresta

El Futbol Sala Sant Cugat guanya l'Olímpyc Floresta (7-4) en el derbi local corresponent a l'última jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han estat superiors i més efectius davant un Olímpyc que no s'ha trobat còmode sobre la pista. Els locals finalitzen la temporada en tercera posició, mentre que els florestans mantenen la cinquena plaça, en el darrer partit a la banqueta del seu tècnic, Chema Redondo.

L'inici del partit ha estat un intercanvi de cops entre els dos equips que no aconseguien tenir el control de la pilota. Amb una grada plena de gom a gom i entregada, els vermell-i-negres han obert el marcador. Poc després, i fruit d'una bona combinació, ha arribat el segon pels locals. Abans del descans, i amb un Olímpyc mermat, Richi ha anotat el tercer.

A la represa els visitants han avançat la línia de pressió, però han estat els vermell-i-negres els que han tornat a marcar, amb gols, novament, de Peiró i Savè, que ha culminat una jugada d'estratègia. En aquest moment, i amb el 5-0 en el marcador, el Futbol Sala Sant Cugat ha fet un pas enrere que ha aprofitat l'Olímpyc. Amb l'augment de la tensió, i l'expulsió del tècnic Mosteiro, els florestans han apostat per jugar de cinc, s'han crescut i han inaugurat el seu compte particular a pocs minuts pel final amb un xut de 'Pirata'. El segon i el tercer gol florestà han fet creure en la remuntada, però els vermell-i-negres han sabut patir i han fet el sisè gol quan faltava menys d'un minut i mig, acabant amb les esperances visitants. L'Olímpyc però, no s'ha rendit i just dos segons després ha fet el quart. El Futbol Sala Sant Cugat encara ha aconseguit el setè i definitiu gol per emportar-se el derbi i tres punts que els donen la tercera plaça, un fet molt important per al tècnic, Dani Mosteiro.

Dani Mosteiro

Era vital quedar tercers. Ells han plantejat un partit dur i jo he caigut a la trampa. Hem sabut refer-nos i la victòria és molt justa.

Per la seva banda, l'Olímpyc Floresta finalitza la temporada cinquè, el dia de l'últim partit oficial amb Chema Redondo a la banqueta. Redondo, que s'ha emocionat abans d'iniciar el partit reconeix que la victòria vermell-i-negra és 'justa' per la manca d'intensitat.

Chema Redondo

No hem estat bé en el partit. Nosaltres ja tenim la temporada feta i la seva victòria és justa.

Amb el derbi es posa punt final a una temporada que ha tingut els dos conjunts de la ciutat a la part alta de la taula.