L'Olímpyc Floresta perd i s'estavella contra la Peña Deportiva i els pals

L'Olímpyc Floresta de futbol sala suma la tercera derrota com a local en perdre (5-7) davant la Peña Deportiva Santa Eulàlia i segueix en l'última posició amb només un punt. Els florestans han perdut quatre partits i empatat un després de cinc jornades en el grup 3 de Segona Divisió B.

L'Olímpyc Floresta ha sortit a la pista conscient que no podia deixar escapar més punts i en el minut 3 Albert Cardona amb un xut per l'escaire ha fet l'1 a 0. Els florestans no han tingut suficient i el mateix Cardona ha aconseguit el segon gol en el minut 6 a la sortida d'un còrner. Semblava que podia ser un partit plàcid per als de Xaloc Rion, però amb un xut desviat han rebut el 2 a 1. L'expulsió de Bernat Castell ha provocat que els locals juguèssin amb un menys fins que han patit l'empat a dos, i tot i tornar a jugar amb cinc l'empenta visitant ha posat el 2 a 3. Fernando ha pogut tornar a igualar el matx amb dos dobles penals, però tots dos han estat desviats i han acabat al pal. Poc després l'avantatge s'ha ampliat a dos gols i Martí Casas ha escurçat distàncies amb el 3 a 4 poc abans del descans.

La represa ha tornat a començar amb encert local. Albert Cardona ha fet l'empat a quatre, però de nou els visitants han estat més encertats per seguir un cop més amb avantatge en el marcador. Fernando ha fet el seu tercer xut al pal i immediatament després la Peña Deportiva Santa Eulàlia ha fet el 4 a 6 quan l'Olímpyc jugava de cinc.

Els florestans s'han estavellat amb la fusta un altre cop i davant la desesperació local i amb el porter jugador els eivissencs han sentenciat el matx amb el 4 a 7. Amb l'enfrontament totalment decidit Albert Cardona ha fet el seu quart gol per tancar el resultat amb el 5 a 7 final.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, creu que el seu equip és millor que el rival i que després del resultat d'avui han de fer autocrítica.

Xaloc Rion

Quan hem estat pendents del joc hem estat superiors, però avui se'ns ha escapat un partit important. Avui hem de fer molta autocrítica.

El proper rival de l'Olímpyc serà la setmana vinent el FS La Unión.