L'Olímpyc suma un punt a casa davant un rival directe, L'Hospitalet Bellsport


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta empata (2-2) davant L'Hospitalet Bellsport en la 9a jornada del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala i encadena dos partits seguits a casa sense perdre. Els florestans segueixen en posicions de descens, però impedeixen que un rival directe com ho és l'equip hospitalenc s'allunyi a la classificació.

L'Olímpyc Floresta ha avisat als 20 segons de partit quan Miquel Verdaguer ha tingut la primera ocasió clara que s'ha estavellat al pal. Tot i que els visitants també arribaven a porteria el primer gol ha estat obra de Dani Martí, que ha aprofitat una jugada personal d'Albert Cardona per avançar-se en el marcador en el minut 8. En una badada defensiva l'Hospitalet Bellsport ha igualat el matx quatre minuts més tard i abans del descans una genialitat visitant, amb un toc d'esperó, ha posat l'1 a 2.

Dominaven els hospitalencs, però a les acaballes del primer temps l'Olímpyc ha tingut un parell de bones ocasions. El segon temps ha començat amb un llançament al pal de L'Hospitalet Bellsport respost de la mateixa manera pel capità de l'Olímpyc, Albert Cardona, en una jugada personal. En el minut 30, un servei de banda tret ràpidament per Martí Casas ha permès a Fernando Echevarría sorprendre l'equip rival i fer l'empat a dos.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, creu que el seu equip a vegades va sobreexcitat i que això ho han de treballar.

Xaloc Rion

A vegades sortim sobreexcitats i això ens penalitza. Hem de treballar-ho perquè dins dels defectes és una cosa bona.




En els últims instants tots dos equips han atacat amb cinc jugadors i han pogut marcar, però el marcador no s'ha mogut més. El proper rival de l'Olímpyc Floresta serà el Montcada la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.