L'Olímpyc perd davant un rival directe, l'Esparreguera, i segueix en descens

L'Olímpyc Floresta encadena la segona derrota consecutiva en perdre (3-5) davant l'Esparreguera, un rival directe, en la 12a jornada del grup 3 de Segona B. Els visitants s'han avançat amb un 0 a 2, però a tres minuts per al final els florestans estaven a només un gol de l'empat. Tot i la insistència local, l'Esparreguera ha aconseguit fer dos gols més per sentenciar el partit.

L'Olímpyc ha estat el primer equip en buscar la porteria rival amb una bona ocasió de David Oliva, però, en el minut quatre, en la primera ocasió de perill l'Esparreguera s'ha avançat en el marcador. Sense temps de reacció per als florestans, un xut llunyà dels visitants ha posat el 0 a 2 uns segons més tard. L'Olímpyc ha buscat el gol per tornar a entrar en el matx i s'ha trobat un penal per mans que Albert Cardona ha transformat per fer l'1 a 2. El mateix Cardona ha tingut una ocasió clara per igualar el matx, però els visitants han tingut dues que han desaprofitat abans de fer l'1 a 3 amb una mica de fortuna just abans del descans.

En el segon temps, el marcador no s'ha mogut fins el minut 28 quan aquest cop han estat els locals els afortunats després que un defensor desviés una passada a l'espai per posar el 2 a 3. A tres minuts per al final, l'Olímpyc s'ha posat a jugar de cinc buscant el gol de l'empat, però en dues pilotes robades al voltant de l'àrea l'Esparreguera ha estat molt precís per aconseguir el 2 a 4 en el minut 37 i el 2 a 5 per acabar de tancar el partit. Albert Cardona ha fet el 3 a 5 definitiu quan faltaven pocs segons per a l'acabament.

El cap de setmana vinent, l'Olímpyc visitarà la pista del Colegio Santo Ángel.