El FS Sant Cugat perd davant el les Corts i se situa avantpenúltim


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del FS Sant Cugat

Imatge d'arxiu del FS Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat amplia la mala dinàmica en caure derrotat (6-3) davant el Les Corts en la desenaa jornada del grup 2 de Tercera Divisió i acumula tres derrotes consecutives. El conjunt santcugatenc és ara tercer per la cua a un punt dels dos últims, això sí, amb un partit pendent.

El FS Sant Cugat torna a perdre i suma només un triomf en els últims cinc partits. El Les Corts s'ha avançat en el minut 6 de partit, però Alex Katib ha empatat ràpidament. Els locals han fet el segon per marxar al descans amb avantatge en el marcador. El segon temps ha començat amb els barcelonins ampliant l'avantatge i Alex Quilez escurçant-lo per fer el 3 a 2. El Les Corts ha fet un gol respost ràpidament pel vermell-i-negre Jordi Savé fins que en els últims instants amb el FS Sant Cugat, buscant el gol de l'empat, ha acabat rebent dos més per consumar la desfeta.

El proper partit del FS Sant Cugat serà el dimarts de la setmana vinent davant l'Aldea en matx corresponent a la 2a jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.