L'Olímpyc Floresta tanca la primera volta amb triomf a Cornellà i surt del descens

L'Olímpyc Floresta finalitza la primera volta de campionat amb 20 punts

L'Olímpyc Floresta guanya (1-2) a la pista del Riera de Cornellà a la jornada 17 del grup 3 de Segona B i suma la quarta victòria consecutiva de la temporada. Els de Xaloc Rion tanquen la primera volta de campionat fora de la zona de descens.

L'Olímpyc Floresta ha començat el 2016 de la mateixa manera que va acabar el 2015, amb una victòria. La dinàmica positiva ha seguit a la 17a jornada on els florestans s'han fet forts en defensa i han demostrat l'efectivitat de cara a porteria. Els de Rion s'han avançat a través de David Oliva, que ha inaugurat el marcador amb el 0 a 1. Abans de finalitzar el primer temps, el Riera de Cornellà ha empatat.

A la represa, la igualtat ha seguit entre tant al joc com al marcador. Edu Garcia ha marcat l'1 a 2 a falta de quatre minuts per al final i ha certificat el quart triomf consecutiu. L'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, destaca el treball dels jugadors en aquest partit.

Xaloc Rion

La nostra energia i la nostra constància han servit per guanyar el partit.

L'Olímpyc Floresta inicia la segona volta dissabte de la setmana vinent a la pista del Ripollet.