El Futbol Sala Sant Cugat no aixeca cap i perd a casa davant el FS Gràcia


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat perd (3-6) davant de FS Gràcia en la 14a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han plantat cara al primer temps amb l'empat momentani a dos gols, però a la represa els graciencs han aprofitat que els locals s'han anat del partit.

El FS Sant Cugat s'ha posat per davant en el marcador al minut 12 després que Jordi Savé aprofités el rebuig d'un xut de Marc Casas. Fins el minut 16 han anat per davant els locals, quan els graciencs han trobat el gol amb un xut que ha desviat el punta. Poc després en una gran jugada de contraatac, el FS Gràcia s'ha avançat per primer cop en el marcador, però en els últims instants del primer temps el japonès Shogo ha fet la igualada a dos.

En el minut tres de la represa, en un nou contraatac els visitants s'han avançat amb un gran xut. A partir d'aleshores, el partit s'ha escalfat per totes dues bandes i els locals han desaparegut del matx. En un mà a mà ha arribat el quart gol del FS Gràcia i en un instants han arribat dos gols més per sentenciar el matx. El FS Sant Cugat no ha aconseguit fer gol ni amb tres dobles penals ni jugant contra un menys. Amb el partit pràcticament acabat ha arribat el 3 a 6 definitiu amb un xut.

El proper partit dels vermell-i-negres serà a la pista del Reus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.