L'Olímpyc Floresta s'enfronta al Barceloneta Futsal amb més de tres punts en joc


  • Comparteix:

L'Olímpyc farà un nou pas lluny del descens si venç

L'Olímpyc farà un nou pas lluny del descens si venç

L'Olímpyc Floresta té una oportunitat d'or per seguir remuntant posicions i allunyar-se de la zona perillosa del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans reben aquest dissabte a les sis de la tarda el Barceloneta Futsal, que és onzè a només un punt dels de Rion. L'Olímpyc espera saber sentenciar el partit i no caure en els mateixos errors de l'anada, quan va sumar el primer punt de la temporada tot i anar per davant en el tram final.

La importància del partit d'aquest cap de setmana és tan evident que Xaloc Rion ha programa una sessió més d'entrenament en els darrers dies. Després de tornar al camí del triomf la jornada anterior en un meritori partit a la pista del Sala 5 Martorell, els florestans ho tenen tot de cara per tornar a encadenar dues victòries seguides i superar a la classificació el seu rival de dissabte, el Barceloneta.

És un equip que duu una trajectòria similar a la dels de la Floresta: plantilla competitiva que es perd en situacions puntuals de partit i que no tradueix la qualitat en resultats. Els barcelonins són un equip agressiu, intens i alhora amb qualitat a les botes d'alguns dels seus homes en l'un contra un. És una característica que farà que vulguin tenir el control de la pilota i que situï el perill dels locals, sobretot, als contracops, com explica el seu tècnic, Xaloc Rion.

Xaloc Rion

Serà un partit on ells tindran més la pilota que nosaltres.


Marc Feu segueix lesionat, mentre que Ori Romero i Berni són dubte per a la convocatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.