El Futbol Sala Sant Cugat juga aquest diumenge el partit ajornat contra l'Aldea


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat disputa aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda el partit ajornat davant l'Aldea corresponent a la jornada 2 de competició al grup 2 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez necessiten començar a sumar punts si volen tenir opcions de permanència al tram final de temporada. A hores d'ara, els vermell-i-negres són penúltims amb 15 punts.

Malgrat els fluixos resultats de l'equip les darreres jornades, amb cinc ensopegades els darrers cinc partits i vuit derrotes en les últimes nou jornades, el tècnic del Futbol Sala Sant Cugat assegura que la línia de joc que segueixen és positiva i que ara cal traduir aquesta millora en punts. Per fer-ho els santcugatencs han de fer-se forts a una complicada pista, la d'un Aldea que és novè i que només ha perdut un matx com a local.

És la tercera vegada que s'intenta disputar aquest partit. En la primera ocasió no es va poder jugar per manca d'instal·lacions, motiu que també va al·legar el club del Baix Ebre la segona vegada que es va ajornar. Tot plegat ha trigat una volta sencera i ara els santcugatencs jugaran en dues ocasions consecutives contra l'Aldea: una a fora i una altra a casa. Jaime Martínez ressalta la duresa de la seva pista i la intensitat dels rivals.

Jaime Martínez

Allà són molt intensos, la pista rellisca, és un equip molt fort físicament. Tenen força públic i si els seus homes forts estan en ratxa són complicats de parar.


Víctor Fortea, Chis i Alex Katib seran baixa per al partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.