El FS Sant Cugat torna a veure's les cares amb l'Aldea amb els punts entre cella i cella


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat repeteix el rival de la setmana passada i torna a enfrontar-se a l'Aldea, en aquest cas al pav 3, aquest dissabte a dos quarts de quatre de la tarda. Els de Jaime Martínez van caure a la pista de l'equip del Baix Ebre, en partit ajornat corresponent a la jornada 2 del grup 2 de Tercera Divisió, fet que va suposar la cinquena derrota consecutiva. A hores d'ara, els vermell-i-negres són penúltims.

El primer pas per encetar una reacció obligada del Futbol Sala Sant Cugat si no es vol veure abocat al descens és trencar amb la pèssima ratxa de resultats, que l'ha dut a ser segon per la cua i a haver perdut vuit dels últims nou partits, els cinc últims de manera seguida. Ara bé, com segueix insistint Jaime Martínez, tècnic dels de Sant Cugat, la línia de joc és ascendent i això cal traduir-ho amb gols.

En aquest sentit, Martínez assegura que el plantejament per al partit de dissabte serà el mateix que la setmana passada: sortir amb intensitat, però sense donar oportunitats tan senzilles als rivals i saber mantenir el domini en el marcador, situació que no van saber suportar a la pista de l'Aldea. Martínez diu que el fet d'haver jugat dues vegades seguides ajuda a preparar el matx.

Jaime Martinez

Ajuda, perquè vam veure la situació real del seu equip. Sortirem amb la idea de fer el mateix partit, tàcticament potser hi ha canvis però amb la mateixa intensitat.


Alex Katib serà dubte per al partit davant els del Baix Ebre, mentre que la convocatòria pot quedar retallada per molèsties físiques d'altres homes de Martínez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.