El FS Sant Cugat supera l'Aldea i agafa aire després de la ratxa de cinc derrotes

El Futbol Sala Sant Cugat supera l'Aldea (5-2) i deixa enrere la ratxa de cinc derrotes consecutives a la 17a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. L'equip de Jaime Martínez ha edificat la victòria a través d'un entramat defensiu molt sòlid que no ha concebut opcions al conjunt visitant. Els santcugatencs han fet un pas vital per trencar una caiguda lliure que els apropava al descens, però encara hauran d'encadenar bons resultats per obtenir la tranquil·litat.

El Futbol Sala Sant Cugat ha iniciat el partit convençut d'endur-se la victòria davant l'Aldea i trencar amb la pèssima situació de l'equip, que encadenava cinc derrotes consecutives. Els vermell-i-negres s'han avançat al minut tres després d'un servei de córner, que s'ha empassat el porter visitant Víctor Romero. Els locals han aprofitat l'apatia inicial dels aldeans per marcar-ne un altre només un minut més tard, fruit d'un elèctric contraatac. Després del segon el primer temps ha transcorregut sense pena ni glòria, amb dos equips especulatius que no han generat massa perill. A 30 segons per al descans l'Aldea ha retallat distàncies amb un gol en pròpia porta d'Adrià Peiro.

A la represa, els santcugatencs han fet un pas endavant i han tornat a distanciar-se dels visitants en dues ocasions, gols obra d'Enric Sanchez i de Shogo Oginari. Amb el 4 a 1 a favor i l'Aldea abocat a l'atac jugant amb porter jugador, els santcugatencs s'han replegat i han sabut patir. El visitant Jordi Ortega ha retallat distàncies després d'un servei de falta i a dos minuts pel final Marc Casas ha marcat el definitiu 5 a 2.

La setmana que ve el Futbol Sala Sant Cugat visita la pista del Viladecans, el cuer del grup.