L'Olímpyc Floresta avalua el seu rendiment a la pista de l'Hospitalet Bellsport


  • Comparteix:

L'Olímpyc buscar la regularitat en rendiment i resultats i assolir una posició tranquil·la

L'Olímpyc buscar la regularitat en rendiment i resultats i assolir una posició tranquil·la

L'Olímpyc Floresta intentarà continuar fent mèrits per mantenir la posició tranquil·la al grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala davant un rival de prestigi com l'Hospitalet Bellsport. Els florestans visiten aquest dissabte, a les sis de la tarda, els hospitalencs amb les bones sensacions que es van mostrar el cap de setmana passat davant el Manresa. Els de l'Hospitalet són sisens amb 40 punts, un dels quals el va sumar a Can Llobet davant l'Olímpyc.

L'Olímpyc va trencar en un esbojarrat partit la ratxa de tres enfrontaments sense veure el triomf, una victòria que el va permetre seguir consolidat a la zona mitja de la classificació, a l'onzena posició. Ara bé, a hores d'ara el quart per la cua, és a dir, el Riera de Cornellà, és a només tres punts dels florestans. Per això, els de Rion no es poden relaxar i han d'intentar esgarrapar punts d'on sigui.

Un bon exemple és aquest cap de setmana davant un conjunt que es troba en terra de ningú, a 10 punts del tercer, el Catgas Santa Coloma, i lluny també de la zona perillosa de la classificació. El Bellsport arriba a aquesta jornada després de treure una suada victòria del camp del cuer, el Montcada, per 7 gols a 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.