L'Olímpyc perd a Salou i es jugarà la permanència en l'última jornada a Can Llobet


  • Comparteix:

L'Olímpyc necessita els tres punts de Can Llobet per salvar-se

L'Olímpyc necessita els tres punts de Can Llobet per salvar-se

L'Olímpyc Floresta cau derrotat (5-0) davant un rival directe, el Salou, en la penúltima jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans cauen a llocs de descens i són cinquens per la cua i per mantenir la categoria han de guanyar la setmana vinent el Riera de Cornellà, que ara mateix té els mateixos punts. Una combinació menys probable de salvació és empatar davant el Riera, al qual es guanyaria l'average particular, i esperar que el Salou no guanyi a la pista de l'Esparreguera, ja descendit.

L'Olímpyc visitava la pista del Salou conscient que un triomf li podia donar la permanència si es donaven altres resultats o, si més no, deixar-la ben encarada en vistes a l'última jornada de lliga. Però s'ha donat tot l'inrevés. Els florestans han estat inferiors a un Salou que també s'hi jugava la vida i han vist com en el minut 12 feien el primer gol. L'Olímpyc ha jugat de cinc i aquest cop no els ha sortit bé perquè han encaixat dos gols més abans del descans. En el segon període no ha arribat la reacció florestana i el matx s'ha tancat amb el 5 a 0 definitiu.

Les victòries de Barceloneta, Pallejà i Riera de Cornellà deixen l'Olímpyc amb una última jornada amb caire de final a Can Llobet. Un triomf permetria als blau-i-blancs seguir una temporada més a la Segona Divisió B i una derrota els condemnaria al descens. L'empat faria dependre d'una inesperada derrota del Salou a la pista de l'Esparreguera. El tècnic florestà, Xaloc Rion, creu que jugar-s'ho a casa i dependre d'ells mateixos per salvar-se ho haurien signat fa unes jornades.

Xaloc Rion

Prefereixo jugar-m'ho a casa davant un rival directe que esperar altres resultats. Hem fet una temporada de menys a més i crec que estem bé.


La propera jornada es disputarà en horari unificat dissabte a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.