El Futbol Sala Sant Cugat surt del descens després de superar un rival directe, el Rubí


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat guanya l'Esportiu Rubí FS (8-3) a la jornada 27 del grup 2 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez han superat un rival directe en el descens i han aprofitat la derrota del Sang Culé Cor Català per sortir del descens directe.

Els santcugatencs s'han avançat ràpidament amb un gol d'Adrià Peiró que ha donat tranquil·litat als vermell-i-negres que han vist com Chus Manchado i Guillem Pros feien dos gols més abans del descans. Els visitants però, s'han ficat en el partit amb un gol de Domènech Ramadán.

En el segon temps, de nou Domènech Ramadán ha tornat a marcar i la distància s'ha retallat a un gol, però ràpidament els locals han marcat mitjançant Enric Sánchez. Un gol que ha fet que els visitants arrisquessin més jugant de cinc, fet que ho ha aprofitat el Futbol Sala Sant Cugat per crear perill robant pilotes en la sortida de l'Esportiu Rubí, que ha intentat l'empat a la desesperada. Jordi Savé, Adrià Peiró i Marc Casas, en dues ocasions, han estat els autors dels gols en aquest segon temps, mentre que Ismael Castillo ha fet el tercer dels rubinencs.

El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca el fet que ara depenen d'ells mateixos per salvar la categoria.

Jaime Martínez

El més important era guanyar i ens queden tres partits, dos casa i contra un rival directe. L'equip està fent un esforç impressionant i creiem en les nostres possibilitats.


La victòria (8-3) davant l'Esportiu Rubí fa que els santcugatencs guanyin també en el gol average particular i depenguin d'ells mateixos per salvar la categoria. La setmana que ve reben el Sant Julià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.