El Futbol Sala Sant Cugat disputa una última jornada d'infart amb la permanència en joc


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat, a per la salvació

El Futbol Sala Sant Cugat, a per la salvació

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda el Mare Molas Reus amb la permanència a Tercera Divisió en joc. Els santcugatencs arriben a l'última jornada amb un punt per sobre de la zona de descens, un lloc que, precisament, ostenten els reusencs. En cas de triomf, els vermell-i-negres se salvaran de forma quasi bé segura si no és que hi ha descensos compensats que ho impedeixin més endavant.

La normativa de la Tercera Divisió del futbol sala estatal, dividida en dos grups, descriu que els equips que descendeixen són aquells classificats en les tres últimes posicions de cada grup, és a dir, entre les posicions 14 i 16, i el pitjor tretzè. Ara bé, més enllà d'aquests conjunts també podrien baixar-ne d'altres en funció dels descensos d'equips catalans de major categoria, situació que podria afectar el Futbol Sala Sant Cugat.

Els de Jaime Martínez són a hores d'ara onzens, lloc que pot mantenir si guanya i fins i tot si empata davant el rival d'aquest dissabte al pav 3, un Reus que té només un punt menys. Per tant, el primer pas per assegurar la permanència és seguir en aquesta posició, tenint en compte que si l'equip perd podria fins i tot descendir de manera automàtica, pel fet que el pitjor dels escenaris el situaria com al tretzè amb menys punts: per això hauria de perdre i que Molins i Sagarra, conjunt de l'altre grup, vencin. A l'anada, els de Reus van superar els de Sant Cugat per la mínima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.