L'Olímpyc Floresta estrena la lliga amb victòria davant el Natació Sabadell en el debut de Gerard Casas

L'Olímpyc Floresta venç (5-3) el Natació Sabadell i inicia amb bon peu la lliga al grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. El debut de Gerard Casas a la banqueta florestana ha acabat amb final feliç davant un recent ascendit, el Natació Sabadell, que segons els tècnic santcugatenc és un rival directe per la permanència.

L'Olímpyc Floresta ha començat el partit de manera immillorable. Els florestans han imposat el domini a les dues àrees, sense concedir errors davant el rival i han generat bones ocasions de cara a porteria. Amb aquesta dinàmica positiva, els gols no han trigat a arribar i s'han avançat 2 a 0 al minut 8, obra de Fontecha i Sallarés. Tot i el bon inici local, l'Olímpyc ha començat a perdonar de cara a gol i el Natació s'ha despertat i ha retallat distàncies al minut 13.

L'equip visitant ha seguit generant les millor ocasions i, després d'una sèrie de rebots, la pilota ha acabat al fons de la xarxa de la porteria local a dos minuts del descans. Tot i que els locals haurien pogut sorprendre a la contra, el Natació ha tancat l'Olímpyc a la seva àrea, que ha acabat demanant l'hora a l'àrbitre.

El segon temps ha començat igual que el primer. L'Olímpyc ha acorralat els de Sabadell, i en set minuts han marcat dos gols. Aquest cop, però, el joc local no s'ha diluït davant l'actuació visitant i el resultat no s'ha mogut més gràcies a la bona actuació dels dos porters. A la recta final del matx, el Natació Sabadell ha canviat l'esquema i ha començat a jugar de cinc per intentar capgirar el marcador. De totes maneres, l'equip de la Floresta ha sabut aguantar les escomeses rivals i ha fet bo el seu avantatge.

A 40 segons per al final del partit, els visitants han aconseguit marcar. La resposta de l'Olímpyc, però, ha estat implacable i ha esvaït qualsevol somni de remontada, que ha tornat a marcar quan només restaven 20 segons per al final del partit, obra d'Oriol Romero. El tècnic florestà, Gerard Casas, analitza el primer triomf de l'equip.

Gerard Casas

Era un rival directe però aquests partits a casa els hem de guanyar. Els jugadors s'han esforçat molt, però finalment ho hem tret endavant.

L'Olímpyc Floresta visita la pista del Castelldefels la setmana que ve.