L'Olímpyc Floresta no pot amb el potencial del Catgas Santa Coloma B i encadena dues derrotes consecutives

L'Olímpyc Floresta cau a Can Llobet davant el Catgas Santa Coloma B (2-5) a la cinquena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. L'equip florestà s'ha vist superat pel segon classificat en un primer temps de domini colomenc. Els de Gerard Casas han estat més encertats a la segona meitat i han fregat la proesa, però finalment han acabat perdent davant un rival complicat.

El primer temps entre l'Olímpyc i el Catgas Santa Coloma B ha estat un monòleg de l'equip visitant, que li ha sortit quasi bé tot. Els florestans han optat per plantar un mur davant la porteria de Pol Cuiran i intentar sorprendre al contraatac. Si bé en la vessant defensiva han estat encertats, de cara a gol no han tingut la mateixa sort i no han generat gaire ocasions.

Després dels 10 primers minuts, però, l'equip colomenc ha aconseguit trencar la sòlida defensa dels de la Floresta i en només dos minuts han fet dos gols. Gerard Casas ha intentat capgirar el marcador i ha tret el porter jugador. Amb tot l'equip abocat a l'atac buscant el primer i sense Cuiran a la porteria, l'Olímpyc ha vist com els rivals feien el tercer. Ara bé, a Can Llobet mai s'abaixa els braços i quan només restaven 40 segons per al descans, Pau Sallarés ha marcat un golàs per retallar distàncies.

El gol ha estat una bombona d'oxigen per als florestans, que han sortit més encertats en el segon temps. De fet, en només cinc minuts Miquel Verdaguer ha coronat amb gol una contra de manual per escurçar diferències de nou. L'Olímpyc ha seguit amb bones sensacions i ha estat superior al rival, però no ha materialitzat les ocasions que ha tingut. El Catgas Santa Coloma B, tot i estar espès i nerviós, ha aconseguit fer un gol que els ha tornat a endollar.

Amb el 2 a 4, la tensió s'ha apoderat del partit i al minut 17 l'àrbitre ha expulsat David Oliva per queixar-se. En inferioritat numèrica, l'Olímpyc ha rebut el cinquè i definitiu i el marcador ja no s'ha mogut més. El tècnic florestà, Gerard Casas, comenta la importància dels punts a casa però assegura que el rival a signat un partit espectacular.

Gerard Casas

Fins ara encara no haviem perdut a casa. Ho hem intentat i hem competit però ells han fet un partit espectacular

La setmana que ve l'Olímpyc Floresta visita la pista de l'Escola Pia Sabadell, el desè classificat.