Un Futbol Sala Sant Cugat desencertat de cara a gol cau a casa davant el Vacarisses

El Futbol Sala Sant Cugat perd davant el Vacarisses (1-4) a la cinquena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. L'equip de Jaime Martínez s'ha vist superat per un bon primer temps d'un conjunt visitant amb més potencial físic. Tot i ser superiors en el segon temps, als vermell-i-negres els ha costat molt fer gol i han deixat escapar el partit a la recta final del matx. L'equip de Sant Cugat és quart per la cua després de sumar la tercera desfeta de la temporada.

En els primers compassos de matx, el FS Sant Cugat ha arribat amb perill a la porteria vacarissenca, però no ha aprofitat les ocasions que ha tingut. Tot i portar la iniciativa, els santcugatencs han vist com al minut 7 Adrián Guerrero avançava el Vacarisses. Després del gol, els visitants han dominat el joc però tots dos equips han tingut opcions per marcar. Finalment, però, el marcador no s'ha mogut a causa del desencert de cara a gol.

A la segona meitat, els vermell-i-negres han sortit més endollats i han posat contra les cordes el Vacarisses. De totes maneres, el conjunt visitant ha sabut patir i ha posat les coses molt difícils a un Sant Cugat que no ha marcat fins al minut 34, mitjançant Enric Sánchez. El Vacarisses, que amb prou feines havia generat perill en el segon temps, s'ha tornat a avançar de la mà d'Adrián Guerrero en un contraatac.

A falta de dos minuts per al final, els de Jaime Martínez han comès un penal, transformat per Jordi Serra. El tècnic dels vermell-i-negres ha tret el porter jugador per intentar capgirar el resultat, però no han pogut amb la sòlida defensa vacarissenca. Quan faltaven 40 segons de partit, el Vacarisses ha fet el quart per tancar la golejada.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, ha valorat la tasca defensiva de l'equip en el primer temps.

Jaime Martinez

Hem anat a remolc. Eren molt forts, tant a nivell tècnic com físic. No ens han generat perill fins al final del primer temps.

La setmana que ve, els santcugatencs reben el Sant Joan de Vilassar, onzè classificat amb els mateixos punts que el Futbol Sala Sant Cugat.