Victòria agònica de l'Olímpyc Floresta davant el Salou

L'Olímpyc Floresta ha superat el Salou (5-4) a Can Llobet en un partit en què els florestans han dominat el marcador de principi a fi però han acabat patint en els minuts finals per endur-se el triomf. L'Olímpic torna a guanyar després de tres jornades sense fer-ho i suma tres punts vitals per allunyar-se dels últims llocs de la classificació del grup 3 de Segona B de futbol sala.

A la primera meitat, l'Olímpyc Floresta ha fet gala d'una gran efectivitat de cara a porteria que li ha permès agafar ràpidament avantatge en el marcador. El primer gol ha arribat en el primer minut del matx, obra de Berni. Poc després, el Salou ha aconseguit l'empat a un però no ha estat més que un miratge. Els visitants tenien el domini de la possessió, però els gols han caigut tots de la banda local. En pocs minuts, Miquel Verdaguer ha fet el segon i Fernando, el tercer. Abans del descans, encara hi ha hagut temps perquè Pau Sellarès fes el quart, i els jugadors han marxat als vestidors amb un clar 4-1 a favor dels homes de Gerard Casas.

Semblava que la victòria seria clara i contundent quan, novament Pau, ha fet el cinquè per a l'Olímpyc només arrencar la segona part. Però a poc a poc, el Salou ha anat traduint el domini del joc en ocasions de gol, i ha començat a creure en la remuntada des que ha aconseguit el 5-2 a un quart d'hora pel final. Els del Tarragonès han posat setge a la porteria florestana i amb cada gol encaixat augmentaven els nervis i les imprecisions entre els jugadors de l'Olímpyc. El Salou ha fet dos gols més per situar el 5-4 al marcador a falta de sis minuts pel final. Sis minuts que s'han fet eterns per als locals.

Els de Gerard Casas s'han defensat amb ungles i dents i han acabat aconseguint un triomf importantíssim després de tres jornades sense guanyar. El tècnic de l'Olímpyc Floresta reconeix que l'efectivitat de la primera meitat ha estat clau per endur-se els tres punts.

Gerard Casas

La diferència ha estat en l'efectivitat. Ells no han parat en tot el partit i ens han fet patir des del minut 1. Són l'equip més competitiu que he vist.

Dissabte que ve, el conjunt de la Floresta buscarà la primera victòria a domicili a la pista del penúltim classificat, el Peña Deportiva eivissenc.