El FS Sant Cugat venç el FS Castellar i ja suma tres victòries consecutives

Imatge d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat supera el FS Castellar (3-2) a la desena jornada del grup 1 de Tercera i ja encadena tres victòries seguides. Els de Jaime Martínez han sabut remuntar un marcador advers i s'han endut els tres punts de manera ajustada amb gols de Jesús Manchado, Àlex Quílez i un en pròpia dels visitants. Amb aquest triomf, els vermell-i-negres se situen en sisena posició amb 18 punts.

S'ha viscut un partit molt igualat al pav 3 de la Rambla del Celler. A la primera meitat, els santcugatencs han dut la iniciativa però els visitants han obert la llauna al minut 13 amb un gol de Dario Martínez, i el marcador no s'ha mogut més fins la segona meitat. Als sis minuts de la represa ha arribat el gol de l'empat dels santcugatencs, obra de Jesús Manchado. Ràpidament, el Castellar s'ha tornat a avançar amb un gol de Manel López, però el Futbol Sala Sant Cugat ha aconseguit la igualada tot just un minut després, en aquest cas gràcies a un gol en pròpia porteria del visitant Joaquim Juncosa.

Els locals han cregut en la victòria i l'han certificat amb una diana d'Alex Quilez a quatre minuts pel final. Ja amb 3-2 a l'electrònic, els vermell-i-negres han tingut opcions de sentenciar però l'avantatge mínim s'ha mantingut fins el xiulet final. El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, comenta les claus del matx.

Jaime Martínez

A la primera part vam fer mèrits per tenir un resultat més ampli però ells van tenir l'encert de posar-se 0-1. Al final, són tres punts importants, sobretot per l'esforç de l'equip i el compromís que tenen.

Els santcugatencs es fan forts a casa amb aquest treballat triomf, que és el quart en els cinc partits disputats fins ara com a locals. Diumenge que ve, els santcugatencs visiten la pista del Futsal Aliança Mataró, un rival directe a la part alta de la taula.