Un Olímpyc en línia ascendent segueix fort a Can Llobet i goleja un rival directe, el Barceloneta


  • Comparteix:

Els florestans encadenen tres victòries consecutives

Els florestans encadenen tres victòries consecutives

L'Olímpyc Floresta segueix en una bona dinàmica i goleja el Barceloneta (8-3) a la tretzena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han signat un primer temps molt complet i en el segon han aprofitat les debilitats del rival per sumar la tercera victòria consecutiva.

Davant un rival directe, el Barceloneta, l'Olímpyc ha sortit molt endollat des de l'inici amb la convicció de seguir fent mèrits a Can Llobet per assolir l'objectiu principal, la permanència. Els florestans han posat terra de per mig i quan el Barceloneta ha despertat ja perdia per tres gols. La millora dels barcelonins, però, només ha servit per fer una diana i els homes de Gerard Casas han respost amb contundència a través d'un contraatac per arribar al descans amb 4 a 1 al marcador.

Ara bé, a la represa l'equip de Barcelona s'ha acabat de treure la son del damunt i ha aprofitat dues jugades aïllades, en errades individuals del quadre florestà, per posar-se a només un gol de diferència dels locals. El Barceloneta, que tenia el vent bufant de cua i tot de cara per capgirar el resultat, ha perdut Marc Ventura per expulsió i el fil argumental del partit ha tornat a girar. Amb un home més, l'Olímpyc ha ampliat de nou diferències i mitjançant un doble penal ha situat el 5-3 al marcador.

A la recta final del matx, Gerard Casas ha tret el porter jugador per sentenciar el resultat i donar el cop de gràcia als visitants. Dues dianes més han servit per deixar el Barceloneta trencat i certificar el tercer triomf consecutiu de l'Olímpyc. El tècnic florestà, Gerard Casas, es mostra content pel moment dolç que viu el seu equip.

Gerard Casas

Estic molt content, hem guanyat tots els rivals directes. Portem tres victòries seguides i tot l'equip està responent molt bé


La setmana que ve els florestans tornen a jugar a casa contra un altre rival directe, el Martorell, que és dotzè a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.