El Futbol Sala Sant Cugat supera el cuer a domicili i es consolida a la zona tranquil·la de la taula

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat derrota el Pineda de Mar (2-5) en el partit disputat aquest diumenge corresponent a la tretzena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Els vermell-i-negres comencen l'any de la millor manera després de tancar el 2016 amb dues derrotes consecutives, i es col·loquen setens a la classificació amb 21 punts, a 11 del descens.

El Futbol Sala Sant Cugat visitava la pista del cuer amb moltes ganes d'iniciar l'any amb victòria, i ha encarrilat ràpidament el matx amb un gol de Sergi Pros al minut cinc i un altre d'Alex Quílez deu minuts després. El conjunt dirigit per Jaime Martínez ha sabut sobreposar-se a la baixa important d'Enric Sánchez, màxim golejador de l'equip, i ha dominat el joc amb comoditat per marxar al descans amb 0-2 al marcador. A més, en aquest primer temps ha debutat el juvenil Marc Juncosa i també ha participat el futbolista del filial Arnau Pie.

La segona meitat, però, ha començat amb un contratemps important. El Pineda s'ha trobat amb un gol en pròpia porteria de Guillem Pros que situava l'un a dos a l'electrònic. A poc més de cinc minuts pel xiulet final, els locals han rebut un nou regal amb un altre gol en pròpia porta del Sant Cugat, aquesta vegada en una acció desafortunada de Jesús Manchado. Els santcugatencs han reaccionat ràpidament i han tornat a avançar-se amb una diana d'Adrià Peiró. En els darrers cinc minuts del matx, Manchado s'ha refet del seu autogol amb un doblet per sentenciar el partit i tancar el marcador amb el 2 a 5 definitiu.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, valora els tres punts aconseguits davant un equip més experimentat.

Jaime Martínez

Era important guanyar avui, sobretot amb les baixes que teníem i incorporant jugadors del juvenil i del filial. Estic content pel resultat i pel bon joc que hem fet durant gran part del partit.

Els santcugatencs visiten la setmana que la Fundació Esportiva Grama, que ocupa la quarta plaça de la taula.