El Futbol Sala Sant Cugat suma una victòria de prestigi a la pista de la Fundació Esportiva Grama


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat guanya a la pista de la Fundació Esportiva Grama

El Futbol Sala Sant Cugat guanya a la pista de la Fundació Esportiva Grama

El Futbol Sala Sant Cugat guanya (1-3) a la pista de la Fundació Esportiva Grama a la jornada 14 del grup 1 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez s'imposen en els darrers cinc minuts de partit amb gol de Bernat Batllori i doblet de Guillem Pros. Els santcugatencs són sisens deprés de sumar dues victòries consecutives.

El Futbol Sala Sant Cugat s'apropa a la part alta de la taula després de superar a domicili el quart classificat, la Fundació Grama. Els santcugatencs sumen 24 punts i estan a nou del líder, el Llicà d'Amunt. El matx entre colomencs i santcugatencs ha estat marcat per la igualtat i el primer gol ha estat obra de Guillem Pros al minut sis. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans.

A la represa, el matx ha embogit en els darrers cinc minuts de partit quan el local Aitor Cruz ha empatat. Un penal transformat pel santcugatenc Bernat Batllori i un altre de Guillem Pros al darrer minut han sentenciat el matx per al Futbol Sala Sant Cugat.

Els de Jaime Martínez jugaran aquest dijous a les nou del vespre al pav 3 davant l'Arrels, desè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.