El Futbol Sala Sant Cugat comença la segona volta amb derrota davant el Montcada

El Futbol Sala Sant Cugat cau a casa (2-7) davant el Futbol Sala Montcada, en un partit més igualat del que reflecteix el marcador i marcat per diverses decisions arbitrals polèmiques que han acabat amb dos jugadors expulsats del Sant Cugat. Els vermell-i-negres arrenquen amb mal peu la segona volta del campionat i cauen a la setena posició del grup 1 de Tercera Divisió.

L'inici del partit al pav 3 de la Rambla del Celler no feia presagiar gaire alegries als locals quan el Montcada s'ha avançat en un ràpid contraatac al minut quatre. El Futbol Sala Sant Cugat s'ha refet del gol en contra però els visitants gaudien de les ocasions més clares. A l'equador de la primera part, s'ha produït una acció clau en el desenvolupament del matx: l'àrbitre ha assenyalat mans, penal i expulsió de Sergi Pros quan intentava evitar el gol com a últim home. El Montcada no ha desaprofitat el penal i ha situat el 0-2 a l'electrònic.

El conjunt dirigit per Jaime Martínez, que ha vist el partit des de la graderia per una sanció que arrossegava de l'última jornada, ha tret l'orgull davant les dificultats i ha retallat diferències a quatre minuts del descans mitjançant Adrià Peiró. La segona meitat ha arrencat amb un ritme més lent i sense dominador clar, però els santcugatencs han aconseguit la igualada al minut sis de la represa, novament gràcies a una diana d'Adrià Peiró.

Les esperances de remuntada s'han esvaït ràpidament ja que el Montcada s'ha tornat a avançar al cap de tot just dos minuts. En aquest punt del matx, una altra expulsió ha tornat a condicionar els plans dels locals, que han perdut el porter Carlos León després de veure la segona targeta groga. El president del club, Jordi Palau, ha hagut d'entrar en el seu lloc. El Sant Cugat no ha sabut aprofitar les poques ocasions que generava i els visitants han ampliat el marge amb el 2-4 a minuts pel final.

Els vermell-i-negres han començat a jugar de cinc però la tàctica ha donat els fruits contraris als desitjats, ja que el Montcada ha aprofitat les debilitats defensives i ha sentenciat el matx amb tres gols en els últims minuts. El tècnic Albert Tejero, que ha dirigit l'equip santcugatenc, lamenta el protagonisme dels àrbitres sobre la pista.

Albert Tejero

Hem jugat bastant bé i hem estat intensos tota l'estona però l'arbitratge ens ha condicionat molt. No veig normal la diferència de targetes vermelles i grogues.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten la pista del CFS Cover Premià de Mar, un rival directe a la zona mitja de la taula.