L'Olímpyc Floresta cau tot i plantar cara a un gran CCR Castelldefels


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta cau per la mínima (1-2) davant un CCR Castelldefels que ha dominat el matx, però s'ha trobat un conjunt florestà molt ben plantat defensivament i que ha hagut de completar la convocatòria amb dos juvenils per les baixes. Després d'un primer temps sense gols, en el segon els visitants s'han avançat amb dos gols i els de la Floresta han donat emoció al matx amb un gol a falta de tres minuts i ocasions al final per empatar. La derrota deixa els de Gerard Casas amb 20 punts en dotzena posició després de 17 jornades al grup 3 de Segona B de futbol sala.

Els aficionats que s'han apropat al pavelló de Can Llobet han pogut veure un dels millors equips del grup i un Olímpyc Floresta que ha tingut una gran actitut defensiva en tot moment, malgrat la gran qualitat dels visitants, que amb dos partits menys són tercers a quatre punts del líder. En el primer temps, els de Castelldefels han tingut les millors ocasions però de vegades el porter florestà i en altres el desencert han impedit que s'avancessin en el marcador. De la seva banda, l'Olímpyc ha tingut alguna ocasió al contraatac per desfer l'empat.

A la segona meitat, el guió ha estat similar, amb un CCR Castelldefels que ha pressionat molt a dalt la sortida de pilota d'un Olímpyc que era incapaç de sortir jugant des del darrere. Els visitants han pogut trencar el partit amb dos gols gairebé consecutius que han posat molt coll amunt el partit per a un Olímpyc Floresta que ha avançat línies i ha començat a jugar de cinc. A falta de tres minuts per al final, David Oliva ha retallat distàncies amb un gol afortunat després d'un xut que ha rebotat al pal i al porter. L'Olímpyc ha buscat l'empat i ha tingut alguna ocasió clara, però els tres punts han marxat de Can Llobet fins a Castelldefels.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Gerard Casas, destaca el gran partit dels seus homes en una setmana molt complicada per les baixes.

Gerard Casas

La setmana pintava malament per les baixes i el rival era el millor equip de la categoria. Felicito els jugadors perquè fins al final hem tingut opcions de puntuar.


Els florestans visiten la pista de L'Hospitalet Bellsport la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.