L'Olímpyc Floresta visita L'Hospitalet Bellsport a la recerca dels primers punts del 2017


  • Comparteix:

Miquel Verdaguer, jugador de l'Olímpyc Floresta

Miquel Verdaguer, jugador de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta es desplaça a la pista de l'Hospitalet Bellsport aquest dissabte a les sis de la tarda en partit corresponent a la divuitena jornada del grup 3 de Segona Divisió B. L'equip florestà cerca els primers bons resultats de l'any després de caure en els tres partits disputats fins ara, uns punts que l'allunyin una mica més de les posicions perilloses. Els hospitalencs són set punts per sobre de l'Olímpyc, situats en setena posició.

L'Olímpyc no ha paït bé els torrons i, tot i que no ha tingut un calendari fàcil, encara no ha sumat cap punt en el primer mes de l'any. Les derrotes davant Manresa i Natació Sabadell a domicili i davant Castelldefels a casa han situat el conjunt de Gerard Casas dotzè, amb 20 punts, un rendiment que el col·loca quatre per sobre de l'avantpenúltim, el Barceloneta, a la tercera jornada de la segona volta.

A l'anada, tots dos equips es van repartir els punts en un duel en què Fontecha va fer els dos gols florestans. El compromís és clau perquè els de Casas tornin al camí del triomf i recuperin sensacions de cara al tram essencial de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.