El FS Sant Cugat es deixa empatar a falta d'onze segons i encadena cinc jornades sense guanyar


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat no passa de l'empat (4-4) a casa davant el Jamones Centelles en un partit molt igualat que no s'ha decidit fins els últims instants. Els santcugatencs han concedit un gol a falta d'11 segons per al final que ha suposat l'empat i després encara ha enviat una pilota al pal sobre la botzina, per a la desesperació del públic present al pav 3 de la Rambla del Celler. Fa cinc jornades que els vermell-i-negres no coneixen la victòria però sumen un punt i es mantenen allunyats de la zona perillosa al grup 1 de la Tercera Divisió.

El matx no ha començat bé per als interessos santcugatencs, que han encaixat dos gols en dues jugades aïllades en els primers minuts. Tot i això, els de Jaime Martínez s'ha fet amb el domini de la possessió i de les ocasions i ha aconseguit empatar abans del descans amb dos gols en dos minuts. El primer en un penal transformat per Enric Sánchez i el segon en una bona jugada culminada per Guillem Pros.

A la segona meitat, el Sant Cugat ha seguit buscant amb més insistència la porteria rival però el gol ha caigut del bàndol visitant. Amb 2-3 al marcador, els vermell-i-negres han reaccionat i han capgirat el resultat gràcies a una diana de Sergi Pros i un gol de falta d'Enric Sánchez.

El Centelles ha perseguit la igualada en els set minuts que quedaven per al final i els locals han resistit fins l'últim sospir, quan els centellencs han aconseguit l'empat jugant de cinc. Els santcugatencs encara han tingut una oportunitat per endur-se els tres punts però Guillem Pros ha enviat la rematada al pal.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, ha acabat molt descontent tant amb els seus jugadors com amb l'arbitratge i considera que mereixien més.

Jaime Martínez

El resultat és injust però hem de treballar i buscar més efectivitat. Tothom està posant el 300% i estem en una dinàmica d'intentar millorar almenys els resultats.


Els santcugatencs jugaran el proper partit d'aquí a dues setmanes a la pista del Vacarisses, equip de la zona alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.