El Futbol Sala Sant Cugat perd a la pista del Vacarisses i ja suma sis partits sense guanyar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat ha perdut de manera clara (3-0) a la pista del Vacarisses, un dels conjunts forts del grup 1 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres amplien una mala ratxa de joc i resultats i ja fa sis jornades que no coneixen la victòria, tot i que es mantenen en una zona mitjana de la taula molt igualada.

El partit ha estat molt més igualat del que indica el marcador, però els locals han estat més encertats a cara porteria a la segona meitat. El 0-0 inicial no s'ha mogut fins després del descans, quan el Vacarisses ha obert la llauna amb un gol de Fidel Porredon al minut 27. Els santcugatencs han seguit lluitant per tornar amb un bon resultat però, novament Porredon, ha fet el segon a sis minuts pel final.

Ja a les acaballes del matx, Joan Codina ha fet el tercer que sentenciava definitivament la victòria local i deixava els santcugatencs sense premi una jornada més. A la propera jornada, d'aquí a dues setmanes, els de Jaime Martínez visitaran la pista del Sant Joan de Vilassar, l'avantpenúltim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.