Un Olímpyc Floresta alleugerit desafia el potencial del Bisontes Castellón amb l'energia de Can Llobet


  • Comparteix:

Miquel Verdaguer, en una acció del partit d'anada / Font: Bisontes Castellón

Miquel Verdaguer, en una acció del partit d'anada / Font: Bisontes Castellón

L'Olímpyc vol protagonitzar una nova gesta a Can Llobet en el partit que durà a la Floresta el segon classificat del grup 3 de Segona Divisió B, el Bisontes Castellón. Els florestans reben els castellonencs aquest dissabte a les sis de la tarda i ho fan alleugerits, després que la setmana passada obtinguessin un triomf vital per a les aspiracions de permanència davant el Ripollet. Els de Gerard Casas són ara quatre punts per sobre de les places de descens.

Hereu d'un dels grans projectes del futbol sala estatal i continental, aquell Playas de Castellón que va guanyar les dues primeres Copes d'Europa de la disciplina, el Bisontes ha construït a dia d'avui una plantilla per provar de retornar a l'elit, i de moment té tots els números de ser la temporada que ve a la categoria de plata de l'esport. Només el supera a la classificació el potent CCR Castelldefels, tot i que els de Castelló només han perdut un partit en tot el curs.

Amb aquest intimidant cartell de presentació arriba l'equip valencià a la Floresta. Ara bé, si bé només ha patit una ensopegada, també ha deixat de guanyar cinc partits per empat, un d'ells a casa i davant l'Olímpyc. Per tant, el Bisontes tindrà un amarg record dels florestans, que de la seva banda arriben a la cita amb un punt de tranquil·litat després de tallar una ratxa de set derrotes consecutives. Els de Casas han posat terra per mig amb el descens, i s'aferren a Can Llobet per seguir allunyant-se del perill.

El pavelló i afició florestans seran clau si volen superar un equip destinat a pujar, i tot plegat quan falten vuit jornades per al final de la competició regular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.