El FS Sant Cugat viu un duel de necessitats davant el Sant Joan de Vilassar


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada del FS Sant Cugat

Imatge d'aquesta temporada del FS Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat i el Sant Joan de Vilassar s'enfronten aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda a terres maresmenques en un duel de necessitats a la vint-i-unena jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez sumen sis jornades sense conèixer la victòria, quatre menys que els de Vilassar de Mar, que a més acumulen 10 derrotes en els últims 10 partits. Els del Maresme són avantpenúltims.

Si bé Jaime Martínez pot mostrar preocupació per la ratxa que ha dut el seu equip a formar part de la zona mitja baixa de la classificació, aquest cap de setmana tindrà davant un conjunt que no aixeca cap des de finals de novembre. Des de la jornada 11, quan va caure a casa davant el Jamones Centelles, el Sant Joan de Vilassar ha encadenat derrota rere derrota fins arribar a la situació de patir per la categoria.

En aquest sentit, el Futbol Sala Sant Cugat, que manté l'objectiu d'adaptar un equip farcit de jugadors joves i amb poca experiència a una categoria exigent com la Tercera Divisió, ha de trencar amb la sequera de triomfs per afrontar la recta final del curs amb garanties de no patir i pensar ja en construir des d'aquest terreny un projecte sòlid per a la temporada que ve. Els vermell-i-negres faran bé a recordar el partit de l'anada, quan van passar per sobre del Sant Joan (7-2) al pav 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.