El Futbol Sala Sant Cugat cau a la pista del Sant Joan de Vilassar i ja encadena set partits sense guanyar

Imatge del partit d'anada contra el Vilassar

El Futbol Sala Sant Cugat perd (5-2) a la pista del Sant Joan de Vilassar i ja suma set jornades consecutives sense conèixer la victòria. Els de Jaime Martínez s'han vist perjudicats per diverses errades defensives i l'escàs encert de cara a porteria, i han acabat caient davant un rival que portava deu partits seguits perdent. Després de 21 jornades, els santcugatencs ocupen l'onzena posició al grup 1 de Tercera Divisió, amb onze punts de marge sobre el descens.

El Futbol Sala Sant Cugat ha començat per darrere al marcador després de dues errades defensives que han permès als vilassarencs situar el 2-0 al marcador. Els vermell-i-negres han retallat diferències amb un gol de Guillem Pros i han tingut diverses ocasions per empatar abans del descans davant una defensa tancada, tot i que no les han sabut materialitzar.

Només començar la segona meitat, els locals han fet el 3-1, i els santcugatencs han tornat a apropar-se mitjançant Enric Sánchez. En una jugada desafortunada el Sant Joan de Vilassar s'ha trobat amb el 4-2 que posava novament terra de per mig. El cinc a dos ha arribat en pròpia porteria després d'una falta.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, lamenta la mala dinàmica de l'equip però confia a recuperar sensacions aviat.

Jaime Martinez

Les sensacions finals han estat força dolentes. Potser ens hem relaxat perquè pensàvem que el descens és lluny, però cada vegada s'acosta més. Avui era un partit clau.

La setmana que ve els santcugatencs reben el Lliçà d'Amunt, que és tercer.