L'Olímpyc Floresta es medirà al Futsal Rosario Central als vuitens de final de la Copa Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta es veurà les cares amb el Futsal Rosario Central a la cinquena ronda de la Copa Catalunya en una data encara per definir. El tècnic dels florestans, Gerard Casas, assegura que es prenen el torneig com una manera de preparar la competició regular, però reconeix que no renuncien a lluitar-la i a somiar a arribar a les semifinals. Si hi arriben, es veuran les cares amb el FC Barcelona o el Catgas Santa Coloma, els conjunts catalans de la Lliga Nacional de Futbol Sala.

Després de superar la primera fase en la qual han competit, en un ajustat partit davant el CCR Castelldefels B que es va definir en una llarga sèrie de penals, l'Olímpyc s'enfrontarà a un conjunt que milita a la Divisió d'Honor Catalana, dues categories per sota dels florestans. Els barcelonins, un equip batallador que es fa fort a la seva pista, posaran a prova els ànims de l'equip de Gerard Casas, que és a només un punt de les places de descens al grup 3 de Segona Divisió B.

Tenint en compte que l'equip ha de centrar totes les energies en lluitar per sortir d'aquesta zona perillosa, Casas explica que els partits de la Copa han de ser entrenaments en forma de partits en els quals els seus jugadors puguin gaudir. Tot i això, l'entrenador no renuncia a competir ni al somni d'arribar a la Final a Quatre.

Gerard Casas

És un entrenament en partit, gaudint, deixant-nos anar, però competint al 100%. Si podem tenir alegries entre setmana i un somni d'arribar a la Final a Quatre, encara millor.


Pel que fa la lliga, l'Olímpyc torna a tenir una final per allunyar-se de la zona de descens aquest cap de setmana a la pista de l'Olleria valencià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.