L'Olímpyc Floresta viu davant el Peña Deportiva un duel clau per la salvació


  • Comparteix:

L'Olímpyc disputa un dels partits del curs a Can Llobet

L'Olímpyc disputa un dels partits del curs a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta viu aquest dissabte a les cinc de la tarda un compromís clau per les aspiracions a mantenir una temporada més la plaça a Segona Divisió B. Els florestans es troben al llindar del descens i reben a Can Llobet el cuer, un Peña Deportiva que, això sí, ve de sumar la seva cinquena victòria. Els de Gerard Casas provaran a trencar la ratxa de quatre derrotes seguides davant els eivissencs.

L'Olímpyc ha tingut dues setmanes per reposar, carregar piles i tornar a engegar la maquinària per encara les quatre últimes jornades de la competició com quatre finals que definiran si els florestans seguiran o no al grup 3 de la categoria de bronze del futbol sala estatal. El calendari, a més, ha determinat que aquests últims partits siguin alguns d'ells davant rivals directes, de manera que vèncer en el matx d'aquest dissabte, a priori el més senzill dels que queden, és vital.

Els de Casas ja van superar el Peña Deportiva a domicili a l'anada (4-5), i ara esperen fer valer la condició de cuer dels d'Eivissa i sumar tres punts que trenquin l'empat a 23 que tenen ara mateix amb el 5 Martorell Club Sala, que és l'avantpenúltim, conjunt que marca el descens i rival a la penúltima jornada dels de la Floresta. Ara bé, el Peña Deportiva arriba amb la moral alta després de sumar un triomf de mèrit la passada jornada davant el Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.