Un FS Sant Cugat alleugerit es veu les cares amb el FS Castellar, rival directe a la classificació


  • Comparteix:

El FS Sant Cugat visita un rival que es troba a prop

El FS Sant Cugat visita un rival que es troba a prop

El Futbol Sala Sant Cugat té aquest diumenge a dos quarts d'una un duel a la pista d'un rival directe al grup 1 de Tercera Divisió, el Futbol Sala Castellar. Els de Jaime Martínez disputaran el matx corresponent a la vint-i-cinquena jornada de competició després d'haver agafat aire la setmana passada, quan van endur-se un triomf per primera vegada després de nou jornades. Els vermell-i-negres tenen un marge de 10 punts respecte el descens quan en queden 18 en joc.

Jaime Martínez i els seus jugadors van entrar en un espiral complicat a la jornada 15, amb un empat a casa davant l'Arrels que va iniciar una travessa pel desert dels punts, amb només dos empats i fins a set derrotes des de llavors. Aquesta dinàmica els apropava de manera progressiva a les places de descens, però els tres punts que van sumar el cap de setmana passat davant l'Arenys de Munt van tornar a donar aire i confiança a l'equip.

Per ampliar aquesta recuperació els de Martínez es veuen les cares amb un Castellar que no ha acabat de trobar el seu moment en cap etapa del curs, tot i que arriba després de fer un bon paper a la pista del cuer, el Pineda de Mar (2-9). L'equip és una posició per darrere dels vermell-i-negres, a dos punts. El precedent entre tots dos conjunts, això sí, afavoreix el FSSC, que va completar davant els de Castellar la millor ratxa de la temporada, amb un triomf que l'atorgava una dinàmica de tres victòries seguides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.