L'Olímpyc Floresta fa els deures i suma tres punts balsàmics davant el Peña Deportiva

L'Olímpyc Floresta fa un pas important cap a la permanència després de desfer-se (8-6) del Peña Deportiva, el cuer, a la vint-i-setena jornada del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han dut la iniciativa d'un partit frenètic, sobretot en el segon temps, i s'han imposat en l'intercanvi de cops davant un equip que ho ha provat fins al final. El conjunt de Gerard Casas, per tant, encara el tram decisiu del curs amb un triomf balsàmic per començar a veure la salvació a l'horitzó.

La recta final de la temporada determinarà si l'Olímpyc certifica per quart any consecutiu la permanència a la complicada Segona Divisió B. Els florestans han començat amb bon peu el primer partit del seu particular tourmalet davant la Peña Deportiva i el domini local en els primers compassos de matx s'ha estès al marcador. La bona feina dels homes de Casas s'ha aigualit amb la millora visitant i el Peña Deportiva ha arribat amb encert a la porteria de Pol Cuiran per igualar el matx (2-2) abans de la pausa.

Un segon temps d'anada i tornada ha descobert dos conjunts que han descuidat la defensa i s'han entregat a la verticalitat per marcar fins a 10 gols. El primer a veure porteria ha estat l'Olímpyc de la mà de Dani Martí després d'un servei de córner. Manel Rion s'ha desfet de tota la defensa eivissenca per marcar el quart i semblava que els florestans havien trencat l'equilibri inicial. Un contraatac ben executat i una falta al vèrtex de l'àrea local han servit perquè el Peña Deportiva empatés de nou.

Els homes de Gerad Casas han trencat les taules per segon cop amb un gran gol de Fernando Echevarría però els visitants només han necessitat dos minuts per tornar a veure porteria. La resposta florestana ha estat contundent i dues dianes consecutives de Manel Rion i Miquel Verdaguer en menys d'un minut semblaven decantar la balança en favor de l'Olímpyc.

Els visitants no han abaixat els braços i han estat capaços de retallar distàncies a falta de cinc minuts. S'han posat a jugar de cinc per provar de capgirar el marcador i a l'Olímpyc li ha tocat treure aigua del vaixell i patir. Quan només faltaven 30 segons per al final, Dani Martí ha pentinat una bona passada de Pol Cuiran per certificar la victòria i deixar tres punts balsàmics a la Floresta. El tècnic de l'equip, Gerard Casas, explica que queden tres partits decisius per certificar la permanència.

Gerard Casas

Ens queden tres finals. Anirem al camp de dos rivals directes amb la confiança de guanyar i l'últim partit a casa contra el Manresa també s'ha de guanyar

La setmana que ve l'Olímpyc visita un rival directe, el Barceloneta, dotzè classificat.