El Futbol Sala Sant Cugat no troba premi al seu bon partit i encaixa una derrota cruel davant el Castellar

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut de manera cruel (3-2) a la pista d'un rival directe, el FS Castellar, que d'aquesta manera supera els santcugatencs a la classificació del grup 1 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez tenien a la butxaca un meritori empat gràcies a dues dianes de Guillem Pros, però han encaixat un gol a l'últim minut que els ha deixat sense premi. Tot i la derrota, el FS Sant Cugat es manté a nou punts de distància del descens, quan només en queden 15 en joc.

El partit ha començat molt bé per als interessos santcugatencs, amb un gol de Guillem Pros al minut quatre i diverses ocasions per ampliar l'avantatge durant el primer temps que no han pogut materialitzar. Després del descans, els locals han capgirat el marcador amb dues jugades aïllades consecutives que els han servit per situar-se 2-1.

El Futbol Sala Sant Cugat ha seguit creient en les seves opcions i ha aconseguit empatar a falta de quatre minuts pel final. En el temps que quedava, els santcugatencs han gaudit d'oportunitats per fer el gol del triomf però el guió del matx tenia guardat un final cruel per als vermell-i-negres. Pràcticament en l'última jugada del partit, Oriol Gallardo ha fet el 3-2 definitiu que deixava els tres punts a Castellar del Vallès.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, creu que han estat mereixedors d'un resultat millor, que els hauria donat tranquil·litat de cara a l'objectiu de certificar la permanència.

Jaime Martinez

Penso que mereixíem la victòria, perquè en els quatre minuts des que hem marcat fins al final hem tingut ocasions molt clares. No ha pogut ser i seguim patint en una zona molt complicada.

La setmana que ve, els santcugatencs reben el líder de la categoria, el Futsal Aliança Mataró.