L'Olímpyc Floresta certifica la permanència en l'última jornada després de superar el Manresa

L'Olímpyc Floresta certifica la permanència després de guanyar (4-1) el Manresa a l'última jornada de lliga. Els homes de Gerard Casas seguiran al grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala per quarta temporada consecutiva. L'equip florestà ha signat un gran primer temps i ha sabut patir a la segona meitat per endur-se tres punts valuosos amb sabor a salvació.

L'Olímpyc afrontava l'últim partit de lliga amb la necessitat de guanyar i sumar tres punts que el permetessin mantenir la categoria per quart any consecutiu. Els florestans han sortit a la pista de Can Llobet amb el cap fred i les idees molt clares i només han necessitat 10 segons per avançar-se en el marcador. A la segona jugada del partit Pol Cuirán ha enviat una passada llarga que ha aprofitat Manel Rion per posar l'1 a 0.

El primer temps ha estat de domini absolut dels de la Floresta. Sòlids en defensa i molt actius en atac, han generat les millors ocasions dels primers 20 minuts. La precipitació en els últims metres, però, ha impedit que l'Olímpyc engreixés diferències per davant d'un Manresa que no ha sabut trencar el mur defensiu dels locals. Només Miquel Verdaguer al minut 10 ha estat capaç de veure porteria després d'una bona jugada individual de Fernando Echevarría.

A la segona meitat, el Manresa ha fet un pas endavant i ha retallat distàncies al primer minut de joc. Els florestans s'han posat la granota de treball, han reculat metres i s'han dedicat a aturar l'aiguat ofensiu del Manresa, que ha posat setge a la porteria de Pol Cuirán. Una entrada molt dura a Fernando Echevarría ha significat l'expulsió d'un jugador visitant i l'Olímpyc ha aprofitat la superioritat numèrica per augmentar la diferència en el marcador.

Els florestans han sabut aguantar el xàfec visitant i han respost amb verticalitat. En un d'aquests contraatacs, Manel Rion ha enviat la pilota al fons de la xarxa per marcar el quart i definitiu que certificava la permanència per quart any consecutiu.

El tècnic florestà, Gerard Casas, assegura que assolir la permanència a Can Llobet ha estat un regal per a l'afició.