El Futbol Sala Sant Cugat mostra al regidor d'Esports el rebuig al trasllat al pavelló de la Guinardera


  • Comparteix:

Jordi Palau, el primer en intervenir en la reunió d'aquest dijous

Jordi Palau, el primer en intervenir en la reunió d'aquest dijous

El Futbol Sala Sant Cugat ha mostrat al regidor d'Esports, Eloi Rovira, indignació i rebuig pel trasllat de l'activitat de l'entitat al futur pavelló de la Guinardera. El president del club, Jordi Palau, ha explicat la decisió de l'Ajuntament a una vuitantena d'assistents que s'han aplegat al Casal Torreblanca i ha reclamat contrapartides pel fet de moure els entrenaments i els partits a la Guinardera. Rovira ha insistit que es tracta d'un bon projecte per al club, tot i que n'ha reconegut les dificultats, i s'ha mostrat col·laboratiu per minimitzar l'impacte dels canvis.

Palau ha estat l'encarregat d'obrir la reunió amb una explicació dels criteris que l'Ajuntament els va explicar perquè el Futbol Sala Sant Cugat fos l'escollit per ser el nou inquilí de la Guinardera. Un cop definits, els ha rebatut un per un. El president ha assegurat que es tracta d'una pista que es pot compatibilitzar amb l'handbol, que el benefici de pistes no és tal tenint en compte que les dimensions del pavelló de la Guinardera no s'adequa al futbol sala i que el sènior A també competeix, com altres clubs, a categoria estatal. A més, ha explicat que el 75% dels jugadors són del centre de la ciutat, fet que encara dificulta més el desplaçament.

Així, Palau ha establert tres propostes de reacció davant aquesta decisió: la primera, mantenir les condicions dels últims anys en termes de repartiment d'instal·lacions; la segona, que l'Ajuntament plantegi una rotació de les entitats a les instal·lacions; i la tercera, un plec de condicions per dur a terme un trasllat que ha descrit com a 'positiu'.

En aquest sentit, l'entitat vermell-i-negra ha reclamat un augment dels dies d'entrenament, un transport públic gratuït de cinc de la tarda a nou del vespre, una millora en accessos i aparcament, la creació d'un local social a les instal·lacions de la Guinardera, ajudes econòmiques a famílies i club per pal·liar el desplaçament, que l'Ajuntament ajudi a promocionar el futbol sala a les escoles i prioritzar la coberta de la pista de Sant Francesc per reforçar les franges d'horaris.

El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, ha recordat que si el club finalment s'ha de desplaçar a la Guinardera ho ha de fer amb les millors condicions possibles.

Jordi Palau

Si ha de ser així, nosaltres hem de buscar les millors garanties per a les famílies per anar a la instal·lació de la Guinardera.


El regidor d'Esports ha insistit que és un bon projecte per al Futbol Sala Sant Cugat tot i que entén que es tracta d'un canvi molt substancial. Pel que fa a les millores reclamades per l'entitat per tal de compensar el greuge que denuncien, Rovira ha explicat que n'hi ha que ja estan començant a ser ateses.

Eloi Rovira

Algunes d'elles ja estan afrontades: l'espai social, l'oficina i el servei llançadora, que esperem que Mobilitat ens pugui confirmar com es desenvoluparà.


El torn de preguntes, que s'han centrat en la mobilitat dels més joves cap al pavelló, en els problemes que això pot provocar a moltes famílies i en el fet que es tracta d'una solució que empitjora i molt el funcionament del club. A més, s'ha fet referència a la proposta d'un ús rotatiu de la Guinardera, una opció de Rovira ha assegurat que no s'inclou a dia d'avui.

Rovira s'ha excusat al·legant un compromís encara amb alguns torns de pregunta demanats. En l'última d'aquestes qüestions un assistent s'ha apropat a la taula on hi havia el regidor d'Esports, l'ha escridassat i li ha demanat explicacions. Han intervingut el president del FS Sant Cugat, Jordi Palau, i el membre de la junta directiva Albert Tejero, i s'ha donat per tancada la reunió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.