Xaloc Rion tornarà a dirigir l'Olímpyc Floresta en substitució de Gerard Casas


  • Comparteix:

Xaloc Rion tornarà a fer-se càrrec de l'Olímpyc

Xaloc Rion tornarà a fer-se càrrec de l'Olímpyc

Xaloc Rion tornarà al càrrec de primer entrenador de l'Olímpyc Floresta en substitució de Gerard Casas, que no renovarà després d'una temporada dirigint l'equip, ha anunciat Casas a Cugat.cat. Rion va deixar el càrrec fa dues temporades i en el curs que acaba de finalitzar ha fet les funcions de segon entrenador de Gerard Casas. Més enllà d'aquests canvis, el president del club, Àngel Ruiz, ha anunciat quatre baixes: les de Pol Cuirán, Miguel Fontecha, Pau Sallarés i David Oliva.

L'artífex de l'ascens de l'Olímpyc Floresta a Segona Divisió B torna a escena. Després d'una etapa de quatre temporades dirigint l'equip, Rion va fer un pas al costat fa dos cursos i va deixar que un membre del seu cos tècnic, Gerard Casas, agafés les regnes del conjunt. Casas ha salvat l'equip a l'última jornada i, tot i aquest final de temporada, ha acusat la pressió i esgotament de dur a terme el vaixell florestà, tal com explica a Cugat.cat.

Gerard Casas

Per temes laborals i familiars el Xaloc no ha pogut ser segon entrenador, i he portat l'equip sol tota la temporada. Estar sol en una temporada tan dura ha estat mentalment una mica bèstia.


Quan va acabar la temporada, Casas va demanar al club un segon entrenador que, a diferència d'aquest curs per la manca de disponibilitat de Xaloc Rion, pogués assumir realment algunes responsabilitats, per descarregar pressió de les funcions de primer entrenador. Davant la manca de recursos econòmics per poder fer front a aquesta incorporació, finalment el tècnic i el entitat han arribat a un acord per no renovar el seu acord.

Això sí, Casas deixa clar en tot moment que la decisió ha estat amistosa i lloa la manera com l'Olímpyc ha gestionat la situació.

Gerard Casas

Em sembla molt honest i maco per part de l'Olímpyc que no enganyin com fan la majora de clubs.


El president del club, Àngel Ruiz, ha confirmat a Cugat.cat que Xaloc Rion tornarà a ocupar el lloc de primer entrenador a la banqueta de l'equip florestà, i que ho farà per una temporada. En aquest sentit, Ruiz ha reconegut que el curs que ve serà complicat, tenint en compte que, per començar, hi ha quatre baixes de pes a la plantilla: les del porter Pol Cuirán i les de jugadors clau com Miguel Fontecha, un dels homes més determinants aquesta temporada, Pau Sallarés i David Oliva.

Àngel Ruiz

Eren jugadors que aportaven molt. El Pol a la porteria ens ha fet una gran feina i la resta també. El Miguel és un gran jugador.


Pel que fa a la plantilla, Gerard Casas ja va començar a engegar els primers contactes, una tasca que el club i Rion hauran de precisar per suplir aquestes baixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.