El Futbol Sala Sant Cugat treballa per adaptar-se als canvis a l'equip i a l'escenari dels partits a casa


  • Comparteix:

El FS Sant Cugat, exercitant-se a la Guinardera / Font: Futbol Sala Sant Cugat

El FS Sant Cugat, exercitant-se a la Guinardera / Font: Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat treballa des del 21 d'agost per adaptar-se als nombrosos canvis que viurà durant aquest curs: tècnic diferent, plantilla amb cares noves i un nou escenari de joc com a local, el Pavelló de la Guinardera. Per acabar d'afinar els mecanismes abans de l'inici del curs, l'equip que ara dirigirà Manel Muñoz ha programat una pretemporada amb cinc partits, amb una victòria i una derrota en els dos primers enfrontaments que ja s'han disputat.

El primer rival de pretemporada va ser l'Esparreguera, equip de l'altre grup de Tercera Divisió, categoria on competiran els santcugatencs. Va ser la primera cita dels vermell-i-negres a la Guinardera, que va acabar amb derrota (1-3). El segon partit, també a casa per la voluntat d'anar adaptant-se quan abans millor a la Guinardera, va ser davant el CFS Eixample de Divisió d'Honor Catalana, amb triomf vermell-i-negre per 3 a 0.

Els tres partits restants seran davant el Penya Esplugues, aquest dissabte, i Jesús-Maria, dijous que ve, tots dos conjunts també del grup 1 de Tercera, com l'Esparreguera. Dissabte següent es tancarà la pretemporada davant el CCR Gavà, equip de Divisió d'Honor Catalana. El nou tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, destaca el període d'adaptació a totes les noves circumstàncies en aquestes primeres proves.

Manel Muñoz

Els dos partits han estat per agafar conceptes i adaptar-nos a la Guinardera. També estem integrant la gent jove.


El debut al grup 1 de Tercera Divisió serà d'aquí a dues setmanes, dissabte 23 de setembre a la pista del Montsant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.