L'Olímpyc Floresta estrena el curs més exigent a Segona Divisió B davant el Pallejà


  • Comparteix:

Miquel Verdaguer, un puntal de l'equip que segueix a la Floresta

Miquel Verdaguer, un puntal de l'equip que segueix a la Floresta

L'Olímpyc Floresta inicia el curs més dur dels últims anys al grup 3 de Segona Divisió B aquest diumenge a les dotze del migdia davant el Pallejà. Els de Xaloc Rion intentaran fer valer el ja conegut poder de Can Llobet per començar puntuant una temporada en què algunes de les plantilles de la categoria han fet reforços de luxe. Els florestans, a més, es troben en ple procés d'adaptació després de patir nombrosos canvis a les seves files.

Si la marxa d'Albert Cardona de fa dues temporades va ser dolorosa per a l'Olímpyc, alguns dels jugadors cridats a substituir el 'Pirata', com Miquel Fontecha, només han estat un curs a la Floresta. Això ha obligat Xaloc Rion, que torna després d'un any com a segon entrenador, a reinventar la plantilla amb gent del planter i amb tres incorporacions. Tot plegat, en un any en què es veuran les cares amb noms històrics del futbol sala català com el de Dani Salgado i Carles Corvo, ara al Natació Sabadell i Manresa respectivament.

Conscient d'aquest augment qualitatiu del grup 3 de la categoria de bronze, el tècnic florestà reconeix que la temporada serà exigent i dura, amb un primer rival, el Ripollet, del qual n'avisa el perill. Tot i això, Rion apel·la, com és habitual, al factor Can Llobet.

Xaloc Rion

Serà complicat, el Pallejà té un gran equip. Serà un dels equips bons, però hem de comptar amb el factor Can Llobet.


L'equip de Rion ha disputat tres partits de pretemporada: un empat davant el Castellar (3-3), de Tercera Divisió, una derrota contra el Linyola (0-4), rival a la lliga, i un triomf davant el Vacarisses (5-4), també de Tercera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.