El FS Sant Cugat empata davant el Jesús-Maria en el quart partit de pretemporada


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat segueix treballant per adaptar-se a la Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat segueix treballant per adaptar-se a la Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat ha sumat aquest dijous el primer empat de la pretemporada després d'acabar en taules (2-2) el quart enfrontament de preparació davant el Jesús-Maria, equip del grup 2 de Tercera Divisió. Berni i Marc han estat els golejadors de l'equip vermell-i-negre, que abans havien assolit dues victòries i una derrota, tots els resultats en cites disputades al Pavelló de la Guinardera, amb l'objectiu dels de Manel Muñoz d'adaptar-se a la seva nova pista joc.

El Futbol Sala Sant Cugat va estrenar-se a la pretemproada amb derrota (1-3) davant l'Esparreguera, equip també del grup 2 de Tercera Divisió. En el segon va vèncer l'Eixample (3-0), en aquest cas un conjunt d'una categoria inferior, la Divisió d'Honor Catalana, i en el tercer va ser la Penya Esplugues, de nou conjunt de l'altre grup de Tercera, qui va guanyar els vermell-i-negres. En aquest quart partit el rival ha estat, precisament, l'equip contra qui comença la lliga els espluguencs, un Jesús-Maria que ha tret l'empat de la Guinardera.

Aquest dissabte es tancarà la pretemporada davant el CCR Gavà, equip que competirà a Divisió d'Honor Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.