L'Olímpyc Floresta s'encomana a Can Llobet per superar el Dènia i sumar els primers punts del curs


  • Comparteix:

Fernando i companyia busquen els primers punts

Fernando i companyia busquen els primers punts

L'Olímpyc Floresta s'enfronta aquest dissabte a les sis de la tarda al CD Dènia, recent ascendit, a la tercera jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans apel·len a Can Llobet i al seu públic per sumar els primers punts de la temporada després d'un inici de lliga amb dues derrotes. Els homes de Xaloc Rion confien en deixar enrere la mala dinàmica amb una victòria que, fins ara, se'ls hi està resistint.

Començar tard la pretemporada ha passat factura a l'Olímpyc Floresta, que està tenint dificultats per aixecar el vol en aquest inici de lliga i encara no ha estat capaç de puntuar. Els florestans, però, van fregar l'objectiu la setmana passada a Mataró i una millora en el to físic convida a l'optimisme. L'entrenador de l'equip, Xaloc Rion, comenta millores físiques i tàctiques com les claus per tal d'endur-se la victòria.

Xaloc Rion

L'evolució de l'equip està sent bona. Físicament estem millor i hem agafat millors conceptes a nivell tàctic.


El Dènia arriba a La Floresta després d'aconseguir un empat i una victòria. Els d'Alacant són nous a la categoria i han donat continuïtat al bloc que la temporada va aconseguir l'ascens. L'arma principal, un poderós físic, els ha permès debutar amb bona nota al grup 3 de la Segona Divisió B i ara volen seguir sumant punts per allargar la bona dinàmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.