L'Olímpyc Floresta té una nova prova de foc aquest dissabte a casa davant el Catgas Santa Coloma B


  • Comparteix:

L'Olímpyc rep el filial d'un històric del futbol sala nacional

L'Olímpyc rep el filial d'un històric del futbol sala nacional

L'Olímpyc Floresta afronta un repte imponent aquest dissabte a les sis de la tarda davant el Catgas Energia B, en partit corresponent a la cinquena jornada de lliga al grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. El filial del club de Santa Coloma visita Can Llobet invicte i en com a segon classificat, mentre que els florestans han perdut tres dels quatre partits jugats però volen repetir la imatge mostrada en l'últim partit a casa per sumar com a mínim un punt.

L'Olímpyc no va arrencar bé la lliga, amb dues derrotes seguides, però es va refer amb una victòria important davant el Dènia a Can Llobet. Després de caure novament a domicili del CN Sabadell, ara els florestans volen plantar cara a un dels conjunts més poderosos de la categoria, el filial del Catgas Energia Santa Coloma

El tècnic del conjunt florestà, Xaloc Rion, confia en el factor de jugar a casa i creu que la clau ha de ser mantenir una alta intensitat en totes les accions del matx.

Xaloc Rion

En aquesta categoria tots els equips són molt potents i ens poden guanyar. Però també nosaltres podem guanyar a tothom si estem al 100%, i més a Can Llobet.


El filial colomenc només ha cedit un empat en les quatre jornades disputades fins ara però s'ha mostrat molt més fiable a casa que com a visitant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.