El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte el Lloret amb urgències per sumar punts a la Guinardera


  • Comparteix:

El capità Xaus durant el primer partit oficial disputat a la Guinardera

El capità Xaus durant el primer partit oficial disputat a la Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat rep el CUFS Lloret aquest dissabte a les sis de la tarda en el segon partit com a local al pavelló de la Guinardera i amb la necessitat de sumar punts després de tres derrotes seguides en aquest inici de lliga. Els santcugatencs es veuran les cares amb un Lloret que ho ha guanyat tot fins ara, però el tècnic local, Manel Muñoz, confia trobar l'eficàcia de cara a gol per aconseguir la primera victòria de la temporada al grup 1 de Tercera Divisió de futbol sala.

L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat defineix el Lloret com un conjunt 'molt competitiu' amb 'gent veterana', i explica que els de la Selva han fet una arrencada de campionat 'sorprenent', ja que han guanyat els tres partits disputats fins ara. Manel Muñoz reivindica que els joc dels vermell-i-negres ha estat bo però que la principal mancança ha sigut el gol, la falta d'encert en la definició.

Després de dues derrotes a fora de casa i una altra en l'estrena oficial a la Guinardera, Muñoz admet que ara ja no hi ha excuses per sumar els primers punts.

Manel Muñoz

Serà un partit bastant difícil, com tots a la categoria. Som conscients que hem tingut un inici de calendari complicat però demà no tenim excuses i hem de sumar punts per no entrar en una dinàmica negativa.


L'entrenador també ha explicat que els jugadors s'han adaptat bé a la nova pista.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.