L'Olímpyc Floresta suma un punt valuós a la pista del totpoderós Escola Pia Sabadell

L'Olímpyc Floresta ha empatat a la pista de l'Escola Pia de Sabadell

L'Olímpyc Floresta empata (4-4) a la pista de l'Escola Pia de Sabadell a la sisena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han anat a remolc durant tot el partit però han aconseguit igualar un 4 a 2 a la segona meitat. Els florestans sumen un triomf, un empat i quatre derrotes.

L'Olímpyc han tornat a sumar després de dues derrotes consecutives. Els de Xaloc Rion han iniciat el matx amb mal peu després de rebre tres gols però ha aconseguit retallar distàncies i anotar el 3-1 abans del descans. A la represa han fet el 3-2, però de nou els sabadellencs han eixamplat el marge amb el quart.

L'Olímpyc ha tret l'orgull i ha aconseguit empatar. Manel Rion amb dos gols, Marc Ventura i Miquel Verdaguer han estat els golejadors florestans. L'entrenador de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca la lluita de l'equip per sumar aquest punt.